Praktikstart

Wow, det er lang tid siden jeg sidst har blogget. Nogen af grundene til dette er at jeg har haft rygende travlt. Jeg har skrevet projekt sammen med et par af mine studie-buddies, og når man har skrevet projekt skal man jo også tit til eksamen – hvilket jeg også har været. Det blev til to 10-taller og et 4-tal i henholdsvis Internet-teknologier (HTML og CSS), Android-udvikling (Geolocation) og Systemudviklingsmetoder (mit projekt). Så alt i alt er det jo ganske udemærket.

For at det ikke skal være løgn, så har fruen og jeg også fået lejlighed fra d. 1. februar, så der er også gået en del tid med planlægning og at pakke ting osv. Det skal nok blive spændende 😉

Nå, men hvorom alting er, så skal jeg jo starte i praktik i morgen – og det glæder jeg mig rigtig meget til. Min opgave bliver at udvikle et system til en blackbox, som skal bruges i Sverige. Så jeg kommer nok til at skrive lidt om det herinde på et senere tidspunkt.

Som nogen af jer måske kan se, så har siden her også fået et nyt design, jeg håber at i synes om det. I er altid velkomne til at smide ris/ros efter mig i kommentar-felterne eller kontakte mig via menu-punktet “Kontakt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *