Google Maps rykker ind

Hey folkens!

Jeg sad i dag og skimmede mine vante sider for nyheder og faldt over en fantastisk fed ting – hvis jeg selv skal sige det – på Version2 (LINK). Det drejer sig om Google Maps – og så tænker i måske; Jamen… Det har jo eksisteret lææænge! – Det er også rigtig nok, men nu er Google Maps rykket indendørs i udvalgte storcentre, lufthavne og butikker. Heriblandt Kolding Storcenter – som er det der ligger tættest på hvor jeg bor.

Funktionen blev hurtigt testet på min telefon (Sony Xperia S med Android 4.0.4), og i Kolding Storcenter ser det rigtig godt og fornuftigt ud, på trods af nogen små-fejl. De fejl der findes er mest deres brug af “and” i stedet for “og” i danske butiksnavne. F.eks hedder det “Steens Jagt and Fiskeri” – hvilket lyder helt tåbeligt, men fejlen er da til at overse.

Men prøv det af, det er allerede tilgængeligt  i Google Maps-app’en på Android telefoner fra i dag – så funktionen er HELT ny.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *