Skolebænken igen – 4. semester

Så er jeg tilbage på skolebænken efter kombineret sommerferie og barsel. Endelig er jeg nået til mit 2. sidste semester – nummer fire i rækken. I dette semester har jeg ét obligatorisk fag; Systemudviklingsværktøjer (laaaangt ord) og to valgfag; Android-udvikling og Internet-teknologier (med stort fokus på ASP.NET).

Indtil nu har vi kun arbejdet i Microsoft Visual Studio (programmeringssprog: C#), men i dette semester skal vi lege med Java/Eclipse (til Android), (X)HTML, CSS, JavaScript og PHP – det bliver rigtig spændende at arbejde med nogen nye værktøjer, så det hele ikke bliver så ensformigt. Det skal jo ikke være nogen hemmelighed at Windows-platformen ikke er min primære, så det er rart at afprøve de lidt mindre platforms-afhængige programmerings-sprog / -værktøjer.

I løbet af dette semester skal jeg også (sammen med min trofaste kammerat, Tommy) skrive et projekt – planen er at det bliver en Android-app med tilhørende reklame websted. Mere kan jeg ikke afsløre nu, men jeg skal nok skrive mere, så snart vi er klar til det 😉

Hyg jer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *