Sommerens spejderaktiviteter

Hey folkens!

Længe siden sidst? Det tror jeg nok lige…

Mit sidste indlæg handlede om eksamens-angst, og jeg kan berolige folket med at det var helt og aldeles ubegrundet, jeg afsluttede mit 3. semester med et super flot 12-tal – var oppe i fagene Distribuerede Systemer og Sikkerhed.

Nå, det ude af verden. Det jeg egentlig ville fortælle i dette indlæg er, at jeg i søndags kom hjem fra Roland 1, som er et ungdomskursus hos KFUM Spejderne i Danmark. Jeg deltog som tutor (leder og ansvarlig for en patrulje på seks unge mennesker). Det var en rigtig fantastisk uge, hvor jeg lærte nogen utroligt seje unge mennesker at kende. Det meste af staben havde jeg arbejdet sammen med før, så det var en fornøjelse at få muligheden for at arbejde sammen med dem igen. Det var en uge fyldt med fede aktiviteter, skøre påfund og vejr i alle afskygninger (eller i hvertfald både sol og regn 😉 ).

På fredag vil jeg drage afsted på endnu en spejderlejr – nemlig Spejdernes Lejr 2012 – den hidtil største lejr afholdt på dansk grund. Jeg glæder mig utrolig meget, velvidende at ugen måske bliver afbrudt af et telefonopkald fra kæresten, med besked om at komme hjem for at overvære mit første barns fødsel – men det sker naturligvis ikke, da jeg har givet hende og barnet strenge ordre på at vente til jeg kommer hjem igen 😉 .

Det var alt fra mig i denne omgang. Over and out.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *